Tips redaksjonen
11.04.2016

Effektivt nytt tilbud mellom England og Norge

NCL har startet strategisk samarbeid med A2B Online, som opererer med daglige seilinger mellom UK og NCLs knutepunkt Rotterdam Moerdijk i Nederland.

A2B Online betjener havnene Immingham, London Thamesport, Teesport og Blyth i UK. NCL presenterer en ny og «reell Short-Sea»-løsning mellom UK og Norge. NCL organiserer opphenting og levering på dør både i UK og i Norge og tilbyr 20’-, 40’- og 45’-containere.
   Short-Sea Manager Martin Torkelsen utdyper: – Vi bruker våre egne containere for lasting i UK, og disse containerne lastes sømløst, effektivt og direkte mellom A2Bs og NCLs skip på CCT-terminalen i Moerdijk rett utenfor Rotterdam. I Norge leverer NCL containere til anløpssteder langs hele Norges vestkyst. Også eksport fra Norge til UK transporteres via NCLs UK-service, og fortolling kan ordnes på begge sider.
   – Enkelte av våre kunder har allerede begynt å benytte seg av denne nye servicen, og tilbakemeldingene vi har fått, er at denne løsningen er svært konkurransedyktig både på ledetid og prisnivå. Våre daglige seilinger mellom UK og Moerdijk gir kundene våre en svært fleksibel transport. De setter også pris på å benytte skip hele veien, uten å måtte gå via Østlandet og jernbanen, sier Torkelsen.
   NCL er ledende på Short-Sea på kyststrekningen fra Egersund i sør til Bodø i nord. Et økende antall norske bedrifter jobber nå sammen med NCL for å forbedre og effektivisere sin logistikk innenfor både import og eksport.

Kilde: Shortsea Shipping

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1