Tips redaksjonen
31.08.2015

Eaton 93PS tar skalerbarhet, robusthet, sikkerhet og effektivitet til neste nivå

Energiselskapet Eaton har lansert en uavbrutt strømforsyning (UPS) som gir administratorer av driftskritiske IT-anlegg stor systempålitelighet. Den nye Eaton 93PS bruker markedsledende teknologi for å bygge bro over gapet mellom elektrisk infrastruktur og IT-infrastruktur. Den er aktuell for bruk innenfor industri, transport, varehandel, helse og offentlig sektor for å sikre maksimal tilgjengelighet. Ifølge Eaton gir den nye 93PS opptil 99 prosent effektivitet, de laveste totalkostnadene (TCO) ved kjøp, og den er den mest effektive UPS i sin klasse.

– Det å unngå nedetid er en nøkkelprioritet i driftskritiske anvendelser, men økt press for å oppnå energisparing og forbedret miljøvern betyr at minimering av driftskostnader og kapitalforbruk også er avgjørende, forklarer Rabbe Johansson, produktansvarlig for Eaton Power Quality EMEA.
   –Eaton 93PS er ganske enkelt den mest effektive UPS i sin klasse, og den som gir de laveste totale kostnadene ved å eie, samtidig som den sikrer tilgangen til den strømmen som et anlegg har behov for under alle omstendigheter, sier Johansson.

Eaton Energy Saver System
En nøkkelteknologi i det nye 93PS er Eatons energisparingssystem, Eaton Energy Saver System (ESS), som allerede leverer energi sikkert og pålitelig til datasentre over hele verden, og som gjør det mulig for UPS å levere inntil 99 prosent effektivitet ved å suspendere strømmoduler når det ikke er behov for strømtilpasning. Når det er nødvendig, er imidlertid systemet klart til å skifte til dobbelkonverteringsmodus på mindre enn to millisekunder. ESS forsterker også systemets pålitelighet ved å redusere belastningen på de elektriske komponentene, noe som forlenger levetiden til UPS og hjelper til å redusere TCO.

Variable Module Management System
For å sikre høy effektivitet, selv når UPS-belastningsnivåene er lave, bruker 93PS Eatons variable modulstyringssystem, Variable Module Management System (VMMS). Dette optimerer belastningsnivåene for kraftmodulene i en enkel UPS eller i parallelle UPS-systemer ved å suspendere ekstra UPS-kapasitet. 93PS leverer også markedsledende effektivitet i en dobbelkonverteringsmodus på over 96 prosent.

Skalerbar
93PS er også designet for å være svært skalerbar. Moduler som kan skiftes når de er varme og som er varmeskalerbare, betyr at utskifting og oppgradering vanligvis tar mindre enn ti minutter. Inkluderingen av Eatons patenterte HotSync trådløse parallellteknologi betyr også at systemet kan skaleres opp til fire enheter parallelt. Ved å ta i bruk ekstrautstyr ved behov kan IT-administratorer optimere kapitalutgifter, men fremdeles svare raskt på økning i etterspørsel. I tillegg kan 93PS skaleres opp uten å øke fotavtrykket, og på den måten spare verdifull gulvplass.

Optimal sikkerhet
Sikkerhet er en absolutt nødvendighet ved elektriske installasjoner, ikke bare for å overholde lokale regler for elektrisitet og for å beskytte personalet, men også for å maksimere tilgjengeligheten. 93PS har en enkel design som letter overholdelse av lokale regler for installasjon, og som gir optimal sikkerhet for både operatører og anlegg.
   Den nye 93PS er tilgjengelig i små og store rammestørrelser og i krafteffekter fra 8 til40 kW. Se mer informasjon på www.eaton.eu/93PS

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1