Tips redaksjonen
30.01.2016

EasyPark automatiserer parkeringen for DriveNow

I forbindelse med lanseringen av bildelingstjenesten DriveNow i Stockholm og København har EasyPark utviklet en løsning som lar deg starte og parkere uten å måtte tenke på betalingen. Løsningen sørger for at dette skjer automatisk.

DriveNow er en fleksibel bildelingstjeneste fra BMW, Mini og Sixt som gir alle med førerkort enkel tilgang til en bil. Som bruker av tjenesten betaler du 4,5 SEK eller 3,95 DK per minutt for å låne en av bilene. Etter endt bruk kan du parkere bilen hvor som helst på gateplan innenfor markerte områder i Stockholm og København.
   – For at bildelingstjenesten skal fungere, må parkeringen håndteres automatisk. EasyPark er det selskapet som har kommet lengst når det gjelder å kunne tilby en helautomatisert parkeringsløsning, sier Fredrik Ellsäter som er administrende direktør for DriveNow i Sverige.
 
Innovativ parkeringsløsning
Enkelt forklart har EasyPark utviklet en innovativ løsning som gjør det mulig for brukerne av DriveNow å parkere uten å måtte fokusere på myntbetaling eller det å finne en parkeringsautomat.
   – Løsningen som er integrert i DrivNow-appen, lar deg parkere bilen på en parkeringsplass, så håndteres resten av seg selv. Bilen skjønner hvor den står, når den parkerer, og når parkeringsplassen forlates, sier Stian André Holst som er daglig leder i EasyPark Norge.
   – Lignende teknologi er nå også tilgjengelig i EasyPark-appen. I den siste versjonen av appen er det ny funksjonalitet som innebærer at appen merker om bilen er i bevegelse. Det betyr at appen registrerer om bilen forlater parkeringsplassen før parkeringen er avsluttet. Du får da en påminnelse om å avslutte parkeringen før du kjørere videre, avslutter Stian André Holst.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1