Tips redaksjonen
01.08.2017

ESABs nye sveisehjelm Sentinel a50 byr på avanserte funksjoner

ESAB utvider sitt utvalg av sveisetilbehør med den automatiske «high-performance» sveisemasken Sentinel A50. Sveisemaskens nye radikale design omfatter blant annet en ergonomisk hodebøyle med maksimale justeringsmuligheter, økt komfort, funksjonalitet og brukervennlighet.

Sentinel A50 har høyteknologiske funksjoner som justerbar 5-punkts hodebøyle, synsfelt på 100 x 60 mm og slipefunksjon som aktiveres utvendig på masken. Kontrollpanelet har berøringsskjerm med farger og frontmatet konvekst sveiseglass som leveres i forskjellige farger, og som kan skiftes ut på ti sekunder.
   – Teknologien i produktet er den samme som vi bruker hver dag for eksempel i smarttelefoner, sier Guy Shelverton, Global Product Manager, ESAB. – Operatører kan nå bruke denne teknologien til å gjøre livet på arbeidsplassen enklere og mer produktivt.
Operatøren vil umiddelbart merke bedre komfort med Sentinel A50s justerbare fempunkts hodebøyle Halo. Den ergonomiske designen med lav profil gir bedre vektfordeling med fem kontaktpunkter. Et sentralt vippepunkt gir maksimal avstand til hodet når hjelmen er vippet opp. De ekstra kontaktpunktene gir ca. 500 000 forskjellige kombinasjoner av hodebøyleinnstillinger.
   I tillegg til en forbedret hodebøyle har Sentinel A50 et avansert ADF-sveiseglass av høy optisk klasse med synsfelt på 100 x 60 mm, som gir utvidet sikt og bedre romfølelse. Med optisk klasse 1/1/1/2 kan sveisere være sikre på at Sentinel A50 gir skarpt og klart syn mot sveisebadet. Teknologi med sanne farger gir operatørene bedre oversikt av sveisebadet og området rundt, slik at det er enklere for operatøren å holde lysbuen sentrert i forhold til sammenføyningen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1