Tips redaksjonen
20.10.2015

EISA-pris til Philips Fidelio B5

Philips’ innovative lydplanke Fidelio B5 med avtakbare, trådløse høyttalere har vunnet EISA-prisen «Årets europeiske hjemmekinoløsning 2015-2016».

Philips’ trådløse lydplanke er selskapets smarteste og mest fleksible løsning i denne produktkategorien hittil. Den er utviklet for forbrukere som ønsker en autentisk hjemmekinoopplevelse og lekker design. Produktet har en spesiell utforming med avtakbare sidehøyttalere, som i tillegg til å levere full surroundlyd også kan brukes som separate enheter. Nå er Fidelio B5 tildelt prisen “European Home Theater Solution 2015-2016” av European Imaging and Sound Association (EISA).

Fra stereo til surroundlyd på sekunder
Ifølge Philips leverer Fidelio B5 strålende TV- og filmlyd for hverdagsbruk i standardkonfigurasjon. Ønsker du en enda mer intens lydopplevelse og realistisk surroundlyd, plasserer du bare de to sidehøyttalerne bak deg. Med den avanserte kalibreringsalgoritmen trenger du ikke tenke på høyttalernes plassering. Når du har plassert dem der du ønsker, sikrer den automatiske kalibreringen perfekt surroundlyd uansett hvor høyttalerne er plassert.
   Lydplankens 3-tommers fulltonehøyttaler og soft dome diskanthøyttalere gir balansert og dynamisk lyd. Dolby Digital og Dolby Pro Logic II-teknologi sikrer en surroundopplevelse. Og integrasjonen av den egenutviklede, trådløse lydteknologien eliminerer risikoen for forstyrrelser mellom de avtakbare, trådløse høyttalerne.
   I tillegg til høykvalitetslyd har Fidelio B5 også en lekker, minimalistisk design med aluminiumfinish. Også stoffet som dekker høyttalerne, er avansert og har en spesiell overflate som beskytter mot støv og væske ved uhell – men som lar lydbølgene passere fritt.

Høyttalere flytter med deg
Alle deler av lydplanken, inkludert hovedenheten og de to avtakbare høyttalerne, kan brukes som frittstående Bluetooth-høyttalere. Du kan plassere dem hvor du vil i hjemmet eller hagen, og batteriet varer i opptil fem timer ved musikkavspilling og opptil ti timer i filmmodus. Hovedenheten har også Bluetooth aptX og AAC for hifi-streaming og NFC for enkel paring med andre enheter.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1