Tips redaksjonen
24.10.2016

Disse redder deg når du står fast

ZipGripGo er den enkleste veien ut når du har satt deg fast.

De fleste som har forsøkt seg på hurtigkjetting midtvinters, er enige om at hurtigdelen i beste fall er diskuterbar. De færreste har også brukt den nødvendige tiden på å forstå hvordan disse fungerer før man faktisk står fast. Nå kommer det imidlertid et alternativ som er mye lettere.
   – ZipGripGo er spesialutviklede strips som enkelt kan festes på hjulet, og på den måten gi deg grepet som trengs for å komme opp de aller siste stykket, sier produktsjef Torleiv Dalen Haukenes i Dekkmann. Kjeden er de første i Norge som får produktet tilgjengelig i butikkene, der det vil være på plass i midten av oktober.
   Når man står fast, monterer man enkelt tre til fem av disse stripsene på hvert av drivhjulene avhengig av hvor mye grep som trengs. Monteringen er enkel og fungerer akkurat på samme måte som vanlige plaststrips. Det er imidlertid viktig å sjekke at ZipGripGo-stripsene ikke er borti noe. Når du så har kommet deg ut av situasjonen, kan stripsene enkelt klippes av med den medfølgende saksen.
   ZipGripGo er også universale, så du har mulighet til å hjelpe andre som eventuelt står fast. Produktet er imidlertid bare ment for bruk på aluminiumsfelger. Stålfelger har skarpe kanter som kan skade produktet og gjøre at det ikke fungerer optimalt.
   ZipGripGo leveres i pakker med ti strips som koster 349 kroner. NAF-medlemmer får en spesialpris på 299 kroner per pakke.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1