Tips redaksjonen
03.01.2014

Diskret lydplate fra LG

LG SoundPlate, LAP340N, er en flat og diskret lydplate til å sette under TVen. Produktet ble først vist på IFA-messen i september og er nå tilgjengelig i norske butikker.  

Folk flest har TVen stående på en TV-benk. I den anledning har LG lansert SoundPlate – en smart, brukervennlig og nesten usynlig lydløsning som med sine 120W gir opp til ti ganger bedre lyd enn en vanlig flatskjerm-TV.  
   I motsetning til soundbars plasseres ikke LGs Sound Plate LAP340N foran, men under foten på TVen. Modellen passer til TV-apparater mellom 32 og 55 tommer. LG LAP340N er en diskret lydplate med 4.1-lyd på 120 watt og med doble innebygde subwoofers. Det 35 millimeter slanke systemet sprer lyden i flere retninger og gir sterk og klar lyd for både høye toner såvel som for de lave basstonene.
  
 LAP340N er utrustet med Wireless Sound Sync for å gjøre det mulig å koble enheten trådløst til LG Smart TV-modeller med Magic Remote. Man kan i tillegg strømme musikk via Bluetooth fra smartphone eller surfebrett til LAP340N.

Kilde: mynewsdesak.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1