Tips redaksjonen
20.12.2016

DinERP vinner IFS Customers' Choice Award

Den norske programvareleverandøren DinERP var kundenes valg under IFS Partner Awards 24. oktober i Gøteborg. Trondheimsbedriften stakk av med den gjeveste prisen i den prestisjetunge kategorien “Customers’ Choice“.

Prisen IFS Partner of the Year Awards  ble utdelt i begynnelsen av IFS World Conference 2016 som del av IFS Partner Network Summit.
   – Vi er meget fornøyd med å vinne IFS Customers Choice Award. Denne kategorien er basert på stemmer gitt av kundene og henger derfor svært høyt, sier Jason Falk, Marketing Manager i DinERP.
   – IFS Applications er et fantastisk ERP-system, og DinERP sine web- og mobilløsninger tilgjengeliggjør dette for brukere som normalt ikke vil forholde seg til slike systemer. At vi får denne prisen, sier litt om hvor viktig denne brukergruppen er, fortsetter han.
   Nominasjoner til prisen ble sent inn av IFS-kunder fra hele verden sammen med en åpen begrunnelse for hvorfor den aktuelle leverandøren burde vinne. Fire leverandører kom til finalen, der DinERP til slutt gikk av med den gjeve seieren.
   David Eager, Vice President, Global Alliances i IFS sa etter prisutdelingen: – IFS Software Partner DinERP displayed outstanding efforts to help customers leverage IFS solutions to transform their businesses, as evident through multiple customer nominations, earning them the coveted Customers’ Choice Award.
   – Vi stopper ikke her, sier DinERP CEO Lars Morten Nygaard. DinERP vil fortsette å lage gode produkter som forenkler arbeidsprosessen for ansatte i store organisasjoner. Dette er vårt bidrag til kundenes strategi for digitalisering i tiden fremover. Vi er ydmyke og takknemmelige for støtten våre kunder her har vist og jeg ser frem til et enda tettere samarbeid med IFS i månedene og årene som kommer, avslutter Nygaard.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1