Tips redaksjonen
01.03.2016

Dimming uten elektriker

Et lyspæreskift er alt som skal til for å dimme belysningen hjemme.

Philips Hue er et trådløst belysningssystem som lar deg styre lyset hjemme på en enkel måte. En ny dimmepakke er det siste tilskuddet som gjør at du enkelt kan oppgradere eksisterende lamper til LED og få dimming uten behov for elektriker.
   Pakken inkluderer en fjernstyringsenhet og en hvit Hue LED-pære. Systemet kan kobles mot opptil ti Hue LED-pærer som gir deg enklere, billigere og raskere dimming i hele hjemmet.

Styr lyset med telefonen eller nettbrettet
Dimme-pakken fungerer fint alene, men kan også legges til eller utvides med en Hue-startpakke. Startpakken kommer med en bro som kobles til ruteren og fargede lyspærer som kan gi opptil 16 millioner fargekombinasjoner. Alt kan styres med en app for smarttelefon og nettbrett.
   Med begge pakkene installert kan du styre alle lyspærene fra appen – om du vil dimme eller sette farge på tilværelsen. Du får full kontroll på hjemmebelysningen din og kan skreddersy belysingen etter været, årstiden og humøret.
   Hue Wireless Dimming Kit vil være tilgjengelig hos Elkjøp og Expert til en veiledende utsalgspris på 349 kroner. Inkludert i pakken er fjernstyringsenheten og en Hue-lyspære. Pærene har en stykkpris på 179 kroner.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1