Tips redaksjonen
07.11.2017

Dia Proff Norge presenterer varmematter på det norske markedet

Polarflex er en serie varmematter som holder inngangspartier og gangveier fri for is og snø.

Serien består av to hovedgrupper: standard varmemattene beregnet på hus og hjem og industrimatter beregnet på store lokaler som kjøpesentre, arbeidsplasser og offentlige bygninger.
   Mattene leveres i mange størrelser. En av mattene er spesielt tilpasset inngangspartier. Standardmattene kan seriekobles på en vanlig 220V strømkurs, og ved å kombinere forskjellige størrelser og lengder kan man danne et komplett system for inngangsparti, trapper og gangveier.
   Pro-serien er konstruert for svært tung fotgjengertrafikk, og noen av mattene tåler også kjøring med piggdekk. Hver enkelt matte i Pro-serien benytter en egen 220V strømkurs og kan ikke seriekobles. Felles for begge produktseriene er at de kan utstyres med termostatbryter slik at de bare slår seg på ved behovet.
   Varmestrålingen skjer i begge retninger slik at mattene smelter is og snø under mattene, samtidig som de smelter nysnø som faller over mattene. Resultatet er at man permanent holder områder fri for is og snø.
   Mattene er produsert i svært solide materialer og er konstruert for å kunne ligge ute hele tiden. Mattene kan monteres fast, eller de kan ligge løst og pakkes sammen og lagres når det ikke er behov.
   Dia Proff Norge AS er generalimportør i Europa for disse mattene.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1