Tips redaksjonen
15.11.2016

Designhimling fusjonerer form og funksjon

Akustikkhimlingen ROCKFON Fusion kommer nå til Norge.

Den prisbelønte himlingen kan fås med en ekstra hvit overflate og har et opphengingssystem som gjør det lett og raskt å montere.
   «Enkelt og funksjonelt, enestående kvalitet, muligheter til alle slags rom, konseptuell designløsning når den er best». Juryen kom med mange lovprisninger da den arkitekttegnede himlingen ROCKFON Fusion vant Den Danske Designpris i 2007.
   Nå kommer designhimlingen til Norge. Til overflate kan du velge den spesielle ROCKFON Blanka, som er utviklet av den amerikanske romindustrien, og som består av en rekke små krystaller som gir en lysrefleksjon på hele 87 prosent. Den høye lysrefleksjonen betyr at dagslyset kommer lenger inn i rommet enn ved tradisjonelle akustikkhimlinger. Med ROCKFON Blanka-overflaten blir linjene i ROCKFON Fusion ekstra skarpe og etterlater et strømlinjet uttrykk.
   – Det spesielle ved ROCKFON Blanka Fusion er de smale anodiserte aluminiumprofilene, som nærmest skjærer seg ned gjennom de hvite flatene i lengderetningen. I tverretningen er plateskjøtene stort sett usynlige, så himlingen får en flott markant retning som blir forsterket med den nye eksepsjonelt hvite overflaten, sier daglig leder i ROCKFON Norge, Jonny Aas.
   Med ROCKFON Blanka Fusions enkle monteringssystem er det lett og raskt å montere designhimlingen. Det er et viktig salgsargument når man som ROCKFON satser på europeisk suksess:
   – Vi lanserer himlingen samtidig i Nord- og Øst-Europa. Vi går helt spesifikt etter kontorsegmentet og henvender oss faktisk til en bred gruppe av byggeledere, arkitekter og entreprenører som orienterer seg internasjonalt. Vi har høye forventninger til produktet, og vi gleder oss til å vise det frem, avslutter Jonny Aas.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1