Tips redaksjonen
20.12.2016

Deco Systems smarte løsninger enklere tilgjengelig for forbrukerne

Deco Systems har inngått avtale med Coops byggevarekjeder Obs! Bygg og Extra Bygg. Smarte løsninger for belistning, innkassing og listefrie vinduer blir nå enklere tilgjengelig for private forbrukere.

Deco Systems leverer smarte produkter som hever det visuelle uttrykket i huset på profesjonelt vis. Blant annet kan du enkelt montere lister uten synlige glipper og spikerhull, eller skjule stygge rør og ledninger i taket med ferdige L-profiler.
   – Produktene våre gjør at også forbrukere kan oppnå sømløse og pene finisher enklere og med et varig og godt resultat. Om du skal ha listefrie vinduer, trenge lister til et våtrom eller skal kasse inn det stygge ventilasjonsrøret, finner du i løpet av 2016 våre produkter tilgjengelig på flere Obs! Bygg-butikker i Norge, sier Olaf Rimstad, daglig leder i Deco Systems AS.
   Fordi listene er produsert i kunststoff, trenger de ikke akklimatisering før montering. De er enkle å få med seg i bilen og blir nå allment tilgjengelig via butikkene til Coops byggevarekjeder OBS! Bygg og Extra Bygg.

Enkle løsninger for forbrukere
Deco Systems opplyser at løsningene deres lenge har vært svært godt mottatt på det profesjonelle markedet, og at de brukervennlige og elegante produktene har gitt en tidsbesparende gevinst ved prosjekter i både leilighetskomplekser og hoteller. 
   Blant løsningene som nå blir tilgjengelig på Coop Obs! Bygg og Extra Bygg, finnes blant annet Deco smygplater for listfrie vinduer og Deco listverk for tak, vegger og gulv.
   Både lister og innkassinger oppgis å ha god heft for maling og krever ingen sparkling av spikerhull.

Tilgjengelig over hele landet
Første butikk som var klar med sortimentet i butikk, var Obs! Bygg Nygårdskrysset på Vinterbro. I tillegg er Deco Systems på plass med utstilling hos Obs! Bygg Tune, Grorud, Rud og Jessheim. I resten av butikkene rundt om i landet er produktene tilgjengelig for bestilling, og flere Obs! Bygg-butikker får varer og utstilling i butikk fortløpende.
   – Disse produktene komplementerer det allerede store utvalget vårt av for eksempel lister for forbrukeren som ønsker å gjøre jobben selv. Mottakelsen i butikken på Vinterbro har vært veldig bra, og vi gleder oss til å se hvordan produktene blir mottatt i resten av Norge sier Dai Robin Nguyen, innkjøper hos Coop Norge.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1