Tips redaksjonen
08.05.2017

DVH-Pris til Pferd på Industriens Motemesse

Svenske Pferd er blitt tildelt DVH-Prisen 2017 for en ny og revolusjonerende freseskive for bearbeiding av aluminium.

Alumaster, som er navnet på produktet, har en levetid som tilsvarer bruk av omtrent 500 tradisjonelle freseskiver. Brukstiden reduseres med 80 prosent. Samtidig skjer bearbeidingen uten støv og risiko for eksplosjon. Spon etter bearbeidingen kan selges til gjenbruk.
   – Virkelig en hyggelig anerkjennelse for et innovativt produkt vi har mye tro på, sier daglig leder med ansvar for Norden, Staffan Sonesson hos Pferd, som i slutten av mars demonstrerte og informerte om Alumaster – med stor entusiasme.
   – Vi mottar DVH-Prisen med glede, ikke minst fordi juryen har lagt stor vekt på HMS, sikkerhet og produktets ergonomiske egenskaper, sier Sonesson.
   Som den gode ambassadøren han er for nyvinningen, understreker Staffan Sonesson vinnerproduktets gode livsløpsøkonomi og miljøvennlige forbedringer av denne type arbeidsprosesser.
   – I forhold til en tradisjonell metode bidrar Alumaster til mindre energiforbruk, et restmateriale til gjenbruk og bruk av færre ressurser i produksjonen. Og arbeidet utføres på 80 prosent kortere tid, poengterer Staffan Sonessen, som også opplyser at produktet har vært i markedet i et snaut år og har allerede hentet hjem mye heder til Sverige.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1