Tips redaksjonen
03.01.2014

DFDS kåret til verdens beste fergeselskap

For tredje året på rad er DFDS Seaways blitt kåret til verdens beste fergeselskap av World Travel Awards, også kjent som reiselivsnæringens Oscar-utdeling. I Norge er DFDS best kjent for å seile Oslo-København.

Prisutdelingen foregikk i Doha, hovedstaden i Qatar, og DFDS Seaways fikk hard konkurranse fra 11 andre finalister fra hele verden.
  – Som relativt ny i DFDS er det en stor ære å få dele denne prestisjetunge prisen med norske og internasjonale kolleger. At vi i tillegg vinner for tredje året på rad, viser at vi ikke hviler på laurbærene, men er opptatt av å prestere hver eneste dag, sier Roar Funderud, adm. direktør i DFDS Seaways Norge.
  World Travel Awards ble etablert i 1993 og anerkjenner, belønner og feirer fortreffelighet på tvers av alle sektorer i den globale reise- og turistindustrien.
  – Å få denne prisen er en anerkjennelse av den servicen og standarden vi etterstreber å levere hver eneste dag i hele selskapet, for å gi våre gjester den aller beste reiseopplevelsen. Både konferansegjester og feriegjester skal føle seg vel ivaretatt av våre medarbeidere. Det gjelder uavhengig av om du seiler med oss til Newcastle, Amsterdam eller København, sier Funderud.

Kilde: Maritime & Energy

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1