Tips redaksjonen
10.12.2016

DEWALT lanserer robust Android smarttelefon

DEWALTs nye robuste smarttelefon MD501 er nå tilgjengelig på det norske markedet etter en vellykket lansering i Storbritannia.

DEWALT opplyser at mMobiltelefonen tåler ekstreme værforhold og røffe arbeidsvilkår, samtidig som den har funksjonalitetene man forventer av en moderne smarttelefon.
   DEWALT MD501 er designet for folk som arbeider ute, eller som driver med utendørsaktiviteter.
   DEWALT, som er verdens største produsent av elektrisk verktøy til bygg- og anleggsbransjen, har i samarbeid med mobilprodusenten Global Mobile Communications og Ingram Micro utviklet smarttelefonen DEWALT MD501 Android. Telefonen er utstyrt med to 4G SIM-kort og er Android 6-kompatibel. Modellen tilbyr de samme funksjonene du forventer av en moderne smarttelefon kombinert med et slitesterk og robust design og en rekke tilleggsfunksjoner tilpasset håndverkere og de som jobber i bygg- og anleggsbransjen.
   MD501 tåler temperaturer fra –20°C til 60°C. Skjermen er på 5-tommer og består av HD Bright View Gorilla herdet glass 3. Telefonen er vanntett, støvtett og værbestandig i tråd med industristandarden IP68. Den samsvarer også med MIL-STD 810G og vil tåle et fall på to meter mot et betongdekke.

Tilleggsfunksjoner
Telefonen har en rekke tilleggsfunksjoner som bidrar til økt produktivitet for brukeren og en bedre styring av arbeidsdagen. MD501 har et kamera på 13 megapiksler. HD-skjermen skal fungere like godt om man bruke hansker.
   Avansert batteriteknologi gir opptil åtte timers taletid. Den trådløse ladingen oppfyller Qi-standarden.
 
Panikkalarm
Telefonen er forhåndskonfigurert med en panikkalarmknapp som sender brukerens GPS-posisjon til forhåndslageret telefonnummer. For de som arbeider i høyden eller andre mer risikoutsatte miljøer, kan akselerometeret aktiveres, og en alarm vil da utløses dersom brukeren skulle falle. En ekstra "trykk og snakk"-funksjon gjør at en leder kan kommunisere direkte med opptil 500 gruppemedlemmer samtidig.
 
Dobbel SIM-funksjon
Omfattende tilkoblingsmuligheter er mulig takket være den doble SIM-funksjonen og gir brukeren bedre mobildekning ved at man kan bytte nettverk i områder med dårlig dekning. En forsterket høyttaler gir økt volum og kvalitet på ringetonen slik at anrop blir hørt på byggeplasser med mye støy.
   – Klimaet og geografien i Norge byr på en rekke utfordringer, spesielt om vinteren. Begrenset dekning i enkelte områder og ekstreme værforhold kan by på mange hindringer, særlig for de som arbeider alene eller ute på veien, påpeker Weronica Lundgren, Nordic Marketing Manager i Stanley Black & Decker.

DEWALT MD501 Android smarttelefonen er nå tilgjengelig og har en veiledende utsalgspris på 4.990,-  inklusiv merverdiavgift. Mobilen vil bli tilgjengelig for kjøp hos Teleringen og Komplett.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1