Tips redaksjonen
20.10.2015

D-Link utvider internettilgangen i hjemmet

D-Link tilbyr utvidet internettilgang med lanseringen av en ny generasjon med PowerLine Starter Kits.

Mange opplever problemer med dårlig internettforbindelse i hjemmet på områder som på loftet, i kjelleren og i garasjen. Videosamtaler som faller ut, treg lading av websider eller ingen forbindelse i det helet att, er noen av frustrasjonene mange opplever på daglig basis.
   D-Link PowerLine Starter Kits er en enkel og økonomisk måte å overkomme disse problemene på: Det fungerer ved at man kan praktisk talt gjøre alle eksisterende strømuttak til en kraftig nettverkstilknytning for å forlenge nettverket. D-Link Powerline Kits gjør det enkelt å ha alle enhetene i hjemmet koblet på applikasjoner med høy båndbredde som online gaming, HD video streaming og tilgang på filer, musikk og surfing. Produktene krever ingen ekstra kabler eller kompliserte installering, de støtter høyoppløselig innhold og har et diskret design som passer fint inn i hjemmet.
   D-Link lanserer fire nye PowerLine pakker for å gjøre det enda enklere å skape et raskt Internett i hjemmet ved å bruke eksisterende elektrisk ledningsnett.
   PowerLine AV2 1000-pakkene tilbyr en hastighet opp til 1000Mbps.
   PowerLine-adapterne tilbyr sikkerhet på høyt nivå: En krypteringsnøkkel kan raskt bli konfigurert for å beskytte mot uautorisert avlytting. De har også et strømsparingsmodus som automatisk kan sette adapteren i nattmodus og dermed redusere strømbruken signifikant.
   I tillegg gjør de gjennomgående valgene for både AV2 1000 og AV 500 PowerLine-adapterne det mulig for huseiere å fortsette å bruke stikkontaktene som en strømforsyning for ytterligere enheter uten at de blir påvirket av PowerLine.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1