Tips redaksjonen
26.09.2014

D-Link lanserer to diskret overvåkningskameraer

Link lanserer to nye dome overvåkningskameraer med høy oppløsning. Begge kameraene er utviklet for diskret bruk i områder der rekkevidden er viktig. Power over Ethernet (PoE) muliggjør også installasjon der det ikke finnes tilgjengelig strømkontakt.

D-Links nye dome-kameraer, DCS-5615 og DCS-6004, er utviklet for bedrifter og butikker som trenger en diskret overvåkningsløsning som dekker store områder, og som likevel har høyt detaljnivå– både dag og natt. Bruksområdet kan for eksempel være en butikk med høy gjennomstrømming av kunder om dagen, og der det også er behov for å overvåke butikken og lageret mot innbrudd eller sabotasje om natten. 
  Begge kameraene har en kompakt og diskret design som passer inn overalt. Begge modellene kan få strømtilførsel via nettverksladeren med Power over Ethernet (PoE) uten at det er nødvendig med en separat strømadapter. De er derfor også anvendelige i områder uten strømuttak. 
  – Vi har lagt til disse to IP-kameraene til vårt brede sortiment for å forsikre oss om at det finnes produkter for enhver bedrifts behov. Dome-kameraer er fortsatt populære til overvåkning, og disse to kameraene har et utrolig diskret format og gir enda høyere oppløsning, fantastisk rekkevidde og håndterer vanskelige lysforhold. Dette er viktige funksjoner for bedrifter som vil overvåke sine lokaler 24 timer i døgnet, sier Geir Simonsen, Business Development Manager IP-Surveillance, i D-Link. 
  Ved uvante bevegelser i bedriftens lokaler kan en videoinnspilling automatisk starte via en enkel forhåndsinnstilling. Den innebygde plassen for microSD-kort gjør at begge kameramodellene kan fortsette å spille inn og lagre videofilm i kameraet selv om en nettverksfeil skulle oppstå.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1