Tips redaksjonen
01.08.2017

Coor først i Europa med neste generasjons rengjøringsrobot

Coor er ute med en ny, banebrytende rengjøringsrobot, som er den første profesjonelle støvsugeren med børsterulle laget for offentlige miljøer. Den innovative roboten utfører renhold raskt og med høy kvalitet på arbeidet ifølge produsenten.

Taski Aerobot 1850 er en rengjøringsrobot som arbeider på egenhånd, uten fører. For å gjøre den sikker for omgivelsene er den utstyrt med 16 sensorer som “ser” 360 grader rundt roboten. Dessuten kan den stoppe på 0,48 sekunder, noe som er raskere enn et menneske. Roboten utfører konsekvent de daglige gulvrengjøringsrutinene og kan rengjøre opp til 1000 m2 per time.
   – Dette er en veldig spennende innovasjon. Vi tester roboten først på hovedkontoret vårt i Sverige for siden å kunne ta den i bruk hos kunder. Fordelene er mange, for eksempel har den et miljøvennlig luftfiltreringssystem som dokumentert gir svært bra rengjøringskvalitet. Dessuten kan renholderne omdisponere arbeidet sitt for å få tid til å utføre mer komplekse oppgaver. En vinn-vinn-situasjon,sier Mona Dehli, direktør for Single Services og Centre of Excellence, Cleaning i Coor i Norge.
   Roboten ble innviet på Coors hovedkontor i Kista ved Stockholm 4. mai.
   – Coor tilbyr intelligente serviceløsninger som hele tiden utvikles og tilpasses kundenes skiftende forutsetninger og utfordringer. Vår ambisjon er å ligge i forkant av utviklingen, noe denne produktlanseringen er et eksempel på. Å anvende QR-koder, sensorer, droner og ulike typer roboter i våre leveranser blir vanligere og vanligere for oss, avslutter Mona Dehli.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1