Tips redaksjonen
20.10.2015

Combisafe sørger for komplett sikkerhetsløsning ved Westminster studentboliger

Et bredt utvalg av sikkerhetsløsninger fra Combisafe, deriblant nedfallsskjerm Maxi og et kantsikringssystem i full høyde, gir pålitelig, effektiv og utprøvd beskyttelse under byggingen av de nye studentboligene i sentrum av London.

199 Westminster Bridge er designet av arkitektene AHMM, bygges av Balfour Beatty og skal romme over 1000 studentboliger i tillegg til en ny skole og kontorlokaler. Sikkerheten var i høysetet under oppføringen av stålrammen til denne 19-etasjes høye bygningen like ved County Hall, som førte til at hovedentreprenøren igjen valgte Combisafe som leverandør av en komplett sikkerhetsløsning.
   Spesialistentreprenøren Masterson Holdings som fikk i oppdrag å levere den armerte betongrammen, brukte ti nedfallsskjermer av typen Maxi til å dekke omkretsen av bygningen for å beskytte allmennheten og arbeiderne mot eventuelle materialer, verktøy eller avfall som kunne falle ned fra bygningen.
 
Stopper fall på inntil 100 kilo fra 6 meter
Nedfallsskjermen Maxi er utviklet for å utvide fangbredden til standardskjermen, og den stopper fall på opptil 100 kg fra en høyde på 6 meter. Nettets elastisitet, kombinert med mindre deformering av selve rammen, sørger for at støt fra eventuelle fall blir absorbert for å redusere faren for skader eller gjenstander som faller ned på bakken.
   Combisafe leverte også en oppsamlingsløsning i full høyde med utprøvde, pålitelige og allsidige stålrekkverksnett merket med spesialistentreprenørens varemerke, som ga høyere sikkerhet og økt oppsamlingsnivå.
 
Strenge sikkerhetskrav
– Vi har strenge retningslinjer og prosedyrer for sikkerhet og kan ikke tillate at verktøy, materialer eller arbeidere faller over kanten, sier Sean Frisby i Masterson Holdings. – Combisafe leverte en allsidig og brukervennlig sikkerhetsløsning som oppfylte våre spesifikke krav, forteller han.
   Rekkverksnettet, som er utformet og produsert i EU, ble opprinnelig utviklet for å tilby et alternativt sikringssystem for de mest utfordrende byggemiljøene. Det skulle tilfredsstille sikringskravene på byggeplassene, forskriftene og HMS-behovene i den europeiske byggebransjen. Det er utviklet iht. de høyeste standardene og er i overensstemmelse med EN 13374, klasse A, B og C.
   Combisafe International har i over tretti år satt standarden for sikkerhet i høyden og fortsetter å gjøre det gjennom tidlig samarbeid om utforming, teknisk støtte og vellykket levering av forebyggende og beskyttende systemer for byggebransjen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1