Tips redaksjonen
05.11.2018

Color Line bygger nytt logistikksenter i Hirtshals

Color Line bygger et logistikksenter på totalt 18 000 kvm i Hirtshals. I tråd med Color Lines miljøprofil bygges senteret etter danske standarder og krav, der bærekraftige løsninger er prioritert.

Det første spadetaket er allerede tatt, og de første 9 400 kvm av bygget vil stå klare i september 2019.
   – Innkjøp til Color Lines seks skip ligger på ca 1 milliard NOK i året. Når vi nå får et hovedlager nært havnen i Hirtshals vil det vil bidra til effektivisering og økt kvalitet i alle ledd. Vi gleder oss til å få samlet logistikktjenestene, og med det sikre en fremtidsrettet utvikling av våre tjenester også på dette feltet, sier logistikksjef for Color Line i Danmark, Christian Krøldrup.

Topp moderne
Color Line har siden sommeren 2014 arbeidet målrettet for å samle alle lagerenhetene under ett tak, og når senteret åpner høsten 2019, blir havnen i Hirtshals et viktig knutepunkt for selskapet. Årlig håndterer Color Lines avdeling for lager og logistikk mer enn 80 000 europaller med Food & Bevrages, non-food og tax-freevarer. Det nye senteret vil gi økt kapasitet, og nye digitale løsninger vil øke effektiviteten. Med nyetableringen av det topp moderne logistikksenteret stiller Color Line sterkt også for fremtidig vekst. Danmark og Hirtshals havn er viktig for Color Line, og satsingen bekrefter dette.
   Utbyggingen vil foregå i tre faser der den første fasen inneholder bygninger til administrasjon, lager, kjøle- og fryserom. 17. august tok borgermester i Hirtshals, Arne Boelt, det første spadetaket i jorden der Color Lines logistikksenter vil ligge.
Color Line er i dag det eneste rederiet i den internasjonale passasjer- og godstrafikken til og fra Norge med skip i norsk skipsregister og med norsk hovedkontor.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1