Tips redaksjonen
08.12.2017

Celebrity Revolution – ny standard for cruiseferier

Celebrity Cruises har startet en ny revolusjon med å lansere det nye og fantastiske skipet Celebrity Edge.

Revolusjonen fortsetter når Celebrity Cruises de neste fem årene investerer svimlende 400 millioner dollar i modernisering av flåten for å fornye Millennium- og Solstice-klassen. Celebrity Cruises nye skip kommer i årene fremover til å sette en ny standard for cruiseferier med nye designkonsepter og ny teknologi.
   – Den store innvesteringen blir foretatt med utgangspunkt i hva vi vet gjestene verdsetter og etterspør. Vi ønsker med dette å videreføre vår posisjon som et premium brand, sier Ellen Stebekk, markedssjef Norden, Celebrity Cruises. Dette blir den største revitaliseringen Celebrity noensinne har gjennomført, og sammen med lanseringen av vårt nye skip Edge vil dette sikre vår posisjon som et luksusbrand i markedet.
   Med Edge etablerer selskapet en helt ny skipsklasse. Skipet vil endre cruiseopplevelsen med ny banebrytende design og teknologi. Den viktigste inspirasjonskilden har vært ønsket om å bringe destinasjonen nærmere gjesten, og en av de største nyhetene blir blant annet «the Magic Carpet». Dette blir en gigantisk bevegelig glassveranda som forflytter seg mellom dekk 2 og 16. Funksjon og innhold vil endres avhengig av hvilket dekk verandaen benyttes på.   
   Selskapet har også fått hjelp fra internasjonalt anerkjente navn; Arkitekten Tom Wright har designet noen av verdens mest ikoniske bygninger, og Kelly Hoppen er en av de mest berømte og ettertraktede interiørdesignere i verden. Sammen har disse to hatt ansvaret for utformingen av eksteriøret og interiøret ombord.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1