Tips redaksjonen
09.11.2018

Cat B35 – funksjonell og rimelig mobiltelefon for røff bruk

Cat phones lanserer mobiltelefonen Cat B35, en robust telefon med stor batterikapasitet.

Den 4G-aktiverte telefonen oppgis å være fallsikker, støvsikker og vanntett, samtidig som den har flere av funksjonene du forventer av en smarttelefon, som rask nettsurfing og tilgang til apper.
 
Moderne funksjoner
Cat B35 er skapt for å brukes i røffe miljøer av kunder som behøver en telefon de kan stole på. Den er tilknyttet 4G LTE-nettverket, med støtte for VoLTE og VoWiFi. Brukerne drar også nytte av noen av de tilkoblede tjenestene en smarttelefon har, som e-post, sosiale medier, kart, søk og Google Assistant.
   Dumtelefoner (mobiltelefoner med begrensede funksjoner) er en viktig bestanddel av Cat phones portefølje, hvor Cat B35 er det nyeste produktet i dette segmentet. Cat B35 er skapt for de som behøver en pålitelig mobiltelefon gjennom lange arbeidsdager, og for virksomheter som vil gi sine ansatte en rimelig telefon som sørger for at de er tilgjengelige på arbeid.
 
Robuste egenskaper
Selskapet sier videre dette om telefonen: I likhet med de øvrige mobiltelefonene fra Cat phones er Cat B35 røff, robust og testet under ekstreme forhold. Den er IP68-sertifisert, vanntett ned til 1,2 meter i opptil 35 minutter og tåler gjentatte fall på betong fra 1,8 meters høyde. I tillegg er den støvsikker og tåler ekstreme temperaturer. Det store 2300mAh batteriet gir 12 timers taletid, og holder i 30 dager om telefonen ikke er i bruk. Disse egenskapene er særlig viktige for kunder av Cat phones. I en nylig utført studie med 25 000 Cat phone-brukere oppga hele 98 prosent at lang batterilevetid er avgjørende. Over halvparten, 58 prosent, hadde tidligere skadet telefonen sin betraktelig før de gikk over til en Cat phone som et robust alternativ.

Veiledende pris: NOK 1090

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1