Tips redaksjonen
30.12.2013

Canon lanserer et nytt digitalt rullbasert produksjonssystem

Canon Europa har lansert et nytt tonerbasert produksjonssystem, Océ VarioStream 7170.  Det er et svart-hvitt-system for enkeltsidig produksjon. Målgruppen er virksomheter og kommersielle miljøer med lavt til middels volum innenfor transaksjonsutskrift, DM, manualer og spesialmedia.

Smarte funksjoner
Smarte, tidsbesparende funksjoner som automatisk innlasting av papir reduserer og forenkler
tidsoppsettet vesentlig. Automatisk gjenkjenning av oppløsning reduserer operatørenes manuelle arbeid. 

Flash-fusing-teknologi
I tillegg til standardpapir legger VarioStream 7170s berøringsfrie flash-fusing-teknologi til rette for et bredt spekter av spesialmediaapplikasjoner, som selvklebende etiketter, tynne plastkort, folier osv.  Den berøringsfrie flash-fusing-teknologien fester toneren uten varmeoverføring eller press, noe som gir mindre belastning på papiret og holder det i perfekt stand for etterbehandling. Underlaget holdes flatt gjennom hele enheten, slik at brukerne kan behandle spesielle medier som ikke tåler varme eller trykk fra normal fusing. 

LED-image generator
LED-image-generator leverer gode resultater på opptil 600 dpi, opplyser produsenten. Dette gir høy kvalitet innenfor tekst, grafikk og strekkoder – og oppfyller de høye standardkravene til lesbarhet for sikkerhetsapplikasjoner. Som et resultat av dette kan brukerne ta på seg et bredt utvalg av utskriftsoppdrag. 

SRA-kontrolleknologien
Basert på konseptet til Océ VarioStream-familien er Océ VarioStream 7170 utstyrt med den nyeste og mest kraftfulle SRA-kontrollerteknologien. Kunder kan enkelt operere Océ VarioStream 7170- systemet sammen med andre Océ rullbaserte produksjonsskrivere. Den kan brukes som en prøvetrykksenhet og som en backup til andre Océ VarioStream-systemer. 

Enkel betjening
Det grafiske brukergrensesnittet gir enkel, intuitive betjening, noe som resulterer i tilgjengelighet og effektivitet med minimalt behov for operatører, noe som gir betydelig økning i produktivitet. Takket være sin enkelhet blir operatørene raskt kjent med systemet, og kan sette i gang produksjonen. 

Ny versjon i 2014
I tillegg til det nye systemet, Océ VarioStream 7170, vil en versjon med lavere hastighet bli tilgjengelig i 2014. Denne versjonen vil ha en produktivitet på 108 A4 spm. Skriveren vil være gunstig for kunder som har behov for fleksibiliteten til en 7170-modell, men som har lavere produksjonsvolum enn de eksisterende rullbaserte produksjonssystemene.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1