Meny
01.08.2017

Canadier ble World Entrepreneur Of The Year 2017

Det var canadieren Murad Al-Katib fra selskapet AGT Food and Ingredients Inc. som lørdag 10. juni ble kåret EY World Entrepreneur Of The Year 2017 på en stor galla i Salle des Etoiles i Monaco.

Fire dager med fokus på entreprenørskap og vekst kulminerte lørdag kveld da Murad Al-Katib gikk helt til topps blant de 59 nasjonale vinnerne som deltok – inkludert Norges representanter Jørgen Evensen og Peter Sandrup fra BetonmastHæhre.
   Murad Al-Katib startet i 2003 selskapet AGT Food and Ingredients, som siden har vokst til å bli en stor næringsmiddelprodusent med 2000 ansatte på fem kontinenter, eksport til 120 land og en omsetning på 1,5 milliarder USD. Juryen fremhevet selskapets brede geografiske dekning, deres ekspansjon og vekst, innovasjon i logistikk og spesielt den bærekraftige produksjonen selskapet legger vekt på.
   Ansvarlig for EY Entrepreneur Of The Year i Norge ønsket den globale vinneren til lykke.
   – Jeg ønsker Canada og Murad Al-Katib til lykke med seieren. Vinneren er valgt ut av en uavhengig jury av bedriftseiere, og de velger bare én vinner blant et felt av suksessrike bedrifter som har vunnet i sine markeder og sine land. Jørgen Evensen og Peter Sandrup fra BetonmastHæhre har gjort det veldig bra, og i de siste fire dagene har de fått stor anerkjennelse og respekt, oppsummerte Terje Andersen, partner og ansvarlig for EY Entrepreneur Of The Year i Norge.
   EY World Entrepreneur Of The Year er ikke bare en pris, men også rammen om et stort arrangement i Monaco som inkluderer foredrag, debatter, nettverk osv. over fire dager.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no