Tips redaksjonen
10.07.2017

CTEK lanserer BATTERY SENSE 2.0 App

CTEK har nå utvidet app-funksjonene for å støtte bruk av BATTERY SENSE, en Bluetooth-aktivert batterimonitor som gir enda mer informasjon om kjøretøyets batteri, bidrar til å hindre unødvendige havarier og maksimerer batteriytelsen.

CTEK opplyser at BATTERY SENSE-enheten er enkel å installere, og at den leveres gjennom gratis nedlastning på iPhone- eller Android-app. Når du er tilkoblet, kartlegger skjermen kontinuerlig bilbatteriet for å få informasjon om batteriets tilstand, automatisk synkronisering av statistikk til mobiltelefonen via Bluetooth og leverer en brukervennlig tilstandsrapport. Med den nye versjonen 2.0 av BATTERY SENSE App er det noen nye funksjoner som bidrar til å ytterligere tydeliggjøre bilbatteriets helse.
   – Vi er veldig fornøyd med tilbakemeldingene vi har fått på BATTERY SENSE-produktet, og med lanseringen av versjon 2.0 sørger vi for enda flere praktiske funksjoner. Noen av disse funksjonene er utviklet på bakgrunn av tilbakemeldinger fra våre kunder. BATTERY SENSE betyr at du ikke trenger å bekymre deg for om bilen din vil starte eller trenger å lades. BATTERY SENSE gir verdifull informasjon om bilens batteri på en enkel, brukervennlig måte og er vår måte å beskytte våre kunder til mot havari samt å la kundene få mest mulig ut av sine biler, sier Sören Hofgaard, salgsansvarlig for Norden i CTEK

Nye funksjoner for BATTERY SENSE 2.0 App:
• Når telefonen er i Bluetooth-rekkevidde til BATTERY SENSE-enheten kan du få informasjon om batterispenning og temperaturavlesninger i sanntid.
• Hvis du trenger informasjon for en bestemt dag, kan du zoome inn på den kontinuerlig oppdaterte statusgrafen for statistikk.
• Du kan bruke BATTERY SENSE med et bredt spekter av kjøretøy, motorsykler og startbatterier fra 5Ah og oppover. I versjon 2.0 kan du manuelt legge inn forskjellige batterikapasiteter fra 5Ah til 200Ah for enda mer nøyaktig overvåking.
• BATTERY SENSE kan finne ut om batteriet ditt gir tilstrekkelig standbystrøm, for eksempel til lys, og den vil automatisk tillate at dette gir et riktig bilde av batteriets virkelige tilstand.
• Med versjon 2.0 av BATTERY SENSE App vil du fortsette å motta en push-varsling om batteriets ladestatus faller til et kritisk nivå, eller hvis målinger ikke har blitt utført de siste sju dagene.
BATTERY SENSE App gir også tilgang at flere enheter kan synkroniseres til telefonen, slik at du kan holde styr på alle dine kjøretøy samtidig.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1