Tips redaksjonen
20.10.2015

British Airways velger HP-ladere fra GNB

Storbritannias største flyselskap, British Airways, utvider sin flåte av batteriladere til bruk på verdens travleste flyplass, Heathrow. British Airways har allerede omtrent 400 ladere her, og nå utvider de med 60 nye. Valget falt på de nye 2100 Weatherproof High Frequency HP-laderne fra GNB Industrial Power, som er designet nettopp for å håndtere batterioppladning under ekstreme forhold. 

Elektriske kjøretøy som skal lades, stiller en rekke krav til plass, infrastruktur, kostnader, arbeidskraft og effektivitet. Siden miljøet på flyplasser kan være ekstremt, må de ha ladere med solskjerming, ekstra sterkt kabinett og klimakontroll. GNBs nye ladere, 2100 Weatherproof High Frequency HP, er værbestandige ladere som er designet for tøffe forhold. De har innebygd både temperatur- og fuktighetskontroll, varme og kjølevifter og en fleksibel utgangseffekt. Laderne er konstruert for å tåle tøffe værforhold og er blant annet utstyrt med ekstra stekt kabinett. Derfor har de ikke behov for ekstra beskyttelse mot vær og vind.

Kostnadsbesparelser
Laderne fra GNB Industrial Power gir British Airways store kostnadsbesparelser, og de er designet slik at de oppfyller British Airways' ønsker. Flyselskapet har brukt GNB-ladere i ti år og stoler på GNBs evner til å designe høyfrekvente ladere med lavt energiforbruk og lave installasjonskostnader. GNB tilbyr også support til British Airways egne teknikere, med kunnskap og kompetanse til flyselskapets mange ladere og batterier.
   – GNB tok seg ordentlig tid til å forstå vår virksomhet. Produktet de har levert, oppfyller nøyaktig behovene våre. 2100 Weatherproof HP-laderne bruker noe av den mest avanserte teknologien i bransjen, og de gir fremragende energieffektivitet, motstandsdyktighet mot ekstreme værforhold og svært lavt strømforbruk, sier Dave Worthy, team manager for British Airways.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1