Tips redaksjonen
07.03.2016

Bosch og Fein utvikler ny standard sammen

De globale markedslederne innenfor oscillerende elektroverktøy, Bosch og Fein, er klare for å lansere et fellesutviklet festesystem for oscillerende verktøy – Starlock festesystem.

Samarbeidet mellom de to selskapene har som mål å tilby brukerne en ensartet systemstandard med enda bedre yteevne, raskere arbeidsprosess og mer presise resultater. 
   Takket være de oscillerende verktøyenes driftsprinsipp kan denne typen multiverktøy brukes universelt og har blitt populære verden over. Med oscillerende bevegelser kan verktøyene, med det rette tilbehøret, brukes til å sage, slipe, skrape eller polere. Verktøyet fungerer imidlertid bare pålitelig og økonomisk dersom motorkraften overføres til sagbladet eller slipeplaten med så lite motstand som mulig. Det er derfor festesystemet er avgjørende for sikring av en rask arbeidsprosess og presise resultater.
   Det patenterte Starlock-systemet er kompatibelt med oscillerende elektroverktøy fra Bosch og Fein i tillegg til enheter fra andre produsenter med 12-punksfeste. Det betyr at tilbehøret er kompatibelt med de fleste maskiner på markedet.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1