Tips redaksjonen
26.06.2019

Bosch lanserer verdensnyhet

Bosch X-LOCK er markedets enkleste system for bytte av slipemaskintilbehør. 

Bosch lanserer et nytt skiftesystem som gjør det raskere, enklere og sikrere å bytte tilbehør på vinkelslipere.
   X-LOCK er et intuitivt system og krever ikke ekstraverktøy. I stedet for flere steg med spennmuttere som forsvinner og nøkler som må trekkes kraftig til, kan du nå skifte tilbehør i en operasjon – på bare fem sekunder.
   Operasjonen er enkel: Sett kappeskiven i festet og trykk lett til du hører et klikk. Det samme gjelder når skiven skal byttes ut: den løsnes enkelt med en liten spak.
   Bruker du en vinkelsliper med X-Lock, kan du enkelt skifte mellom tilbehør for ulike oppgaver som kapping, sliping og boring – med arbeidshanskene på.

Lanserer tolv vinkelslipere med X-LOCK
Bosch tilbyr totalt tolv små vinkelslipere utstyrt med X-LOCK. Åtte av dem er nettdrevne maskiner fra 900 til 1900 watt. De fire siste er batteridrevne 18 voltmaskiner med skivediameter på 115 og 125 millimeter. Sortimentet dekker alle bruksområder innen arbeid med metall, stein og betong og inneholder over 130 forskjellige tilbehør.
   X-LOCK sparer deg også for mye etterarbeid. Spennmutteren trengs for eksempel ikke med dette systemet. Det betyr at man enkelt kan slipe i flat vinkel, uten å skade overflaten.
   Retningsbestemt tilbehør som diamantskiver kan ikke monteres feil med det nye X-LOCK-systemet.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1