Tips redaksjonen
20.01.2016

Bosch Syneon-chip forlenger verktøyets driftstid med 85 prosent

Bosch gir nå gjør-det-selv-entusiaster mulighet til å bore, sage og slipe med full kraft fra begynnelse til slutt på èn batteriopplading. Bosch Syneon-chip styrer nemlig samspillet mellom batteri, motor og girkasse slik at ytelsen alltid er konstant, og slik at man alltid har optimal kraft til hver oppgave. Syneon-chip fra Bosch måler også energimengden etter behov og gir verktøyet økt driftstid på opptil 85 prosent sammenlignet med andre tilsvarende produkter.

Bosch uttaler dette om det nye produktet: Med Bosch Syneon-chip kan man være sikker på at man alltid har optimal kraft og maksimal utholdenhet i alle prosjekter. Syneon-chip sikrer at verktøyet alltid skrur opp og ned styrken etter behov, som igjen fører til mindre slitasje og lengre levetid. For eksempel kan Bosch sin batteridrevne bore- og skrumaskin, PSR 18 LI-2, bore opp til 85 prosent lenger på en oppladning.

Nytt batteri og ny lader
Bosch’ batteridrevne 18 volts-maskiner får nå ekstra energi med nye 2,5 Ah-batterier. Denne kompakte energibunten med softgrip-overflate er enkel å sette inn i maskinene og sørger for at verktøyet kan jobbe 25 prosent lenger enn forgjengeren. Dette er helt ideelt for litt større gjør-det-selv-prosjekter. Når batteriet går tomt, kan det settes i den nye hurtigladeren, AL 1830 CV, som lader batteriet dobbelt så raskt som forgjengeren. På 40 minutter er batteriet 80 prosent ladet.
   Det nye batteriet er kompatibelt med alle Bosch sine 18 volts-maskiner for amatører.
   Det nye 2,5 Ah Litihum-batteriet og laderen, AL 1830 CV, fås kjøpt til en veiledende pris på henholdsvis 698 og 349 kroner inkludert moms.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1