Tips redaksjonen
06.03.2014

Blinkende lyssignaler for bruk i Ex-sone 1/2 og 21/22

R. Stahl introduserer en ny signalløsning for ekstreme miljøer, for eksempel temperaturer fra +70 °C ned til –55 °C. FX15-apparatene kommer med et kabinett av korrosjonsbestandig glassforsterket polyester (GRP) som er designet for å gi IP66/IP67-beskyttelse.

Alle festene er i rustfritt stål. Svarte enheter med epoksydekke er standarad. De kan også fås i fargene rød, gul og blå. Apparatene er montert med robust linsebeskyttelse i rustfritt stål som standard for å beskytte den flammehemmende polykarbonatlinsen. Lyskilden er et xenonrør som har høy lyseffekt. Linsene er tilgjengelige i syv farger (rød, oransje, grønn, klar, blå, gul og magenta).
  Alarmene blinker én gang per sekund. Fresnel-linsen som dekker glasset og inneholder xenon-røret, produserer en blinkeenergi på 5 joule, noe som gir en lysstyrke på 49 cd for den klare versjonen.
   Alarmene passer for mange forskjellige landbaserte miljøer, offshoremiljøer, for maritimt bruk og for bruk innenfor olje- og gass-sektoren. Driftsstrømsområdet er mellom 24 og 48 V likestrøm og 115 og 230 V vekselstrøm. Alle enhetene kommer med 3 x m20 kabelinnganger som tillater mange forskjellige kablings- og monteringsmetoder. 
  Apparatene er ATEX- og IECEx-sertifisert og har i tillegg godkjenninger som GOST, PESO og Inmetro.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1