Tips redaksjonen
05.04.2019

Bilvekt kombinerer høy presisjon med enkel håndtering

Med VTC150 tilbyr METTLER TOLEDO en prefabrikkert og letthåndterlig bilvekt for kunder med små og mellomstore veievolumer.

- VTC150 har digital målepresisjon tilsvarende den som brukes i VTC200-serien, men vekten er lettere og noe smalere, noe som gjør den ideell for kunder med lavere veievolumer. Vi har allerede merket stor interesse for produktet i Sverige og Norge, sier André Wikström, selger i METTLER TOLEDO Vehicle & Rail Scales.
Som i VTC200 brukes det i VTC150 også POWERCELL™ lastceller fra METTLER TOLEDO. Vekten gir dermed høyteknologisk presisjonsmåling og samme beskyttelse mot vær og vind som VTC200. Nyheten ligger i formatet og brukervennligheten, forteller André Wikström.
   – Vekten er prefabrikkert, noe som forenkler installeringen og gir lavere vekt. Lengden kan tilpasses kundens behov opp til 24 meter. VTC150 er dessuten lett å installere over bakken, noe som minimerer kostnadene for grunnarbeid og fundament. Den takler opptil 70 tonn og har ingen problemer med store sidekrefter.   
   Målgruppen for produktet er kunder med små og mellomstore veievolumer, men som stiller store krav til presisjon og forutsigbarhet, fortsetter André. Eksempler på dette er småindustrier innen f.eks. kabling og metall, men også mellomstore virksomheter innen jordbruk og underleverandører til store industrier. Dette er kresne kunder som kanskje ikke veier 500 lastebiler på vekten hver dag, men som likevel ønsker effektiv veiing.
   - De ønsker å unngå avbrudd i produksjonen som følge av tekniske feil og funksjonsforstyrrelser på vekten, og det kan vi love dem med VTC150.  Enkelhet og pålitelighet har vært ledetråden ved utviklingen av dette produktet, uten at det er gått på akkord med kvaliteten, sier André Wikström.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1