Tips redaksjonen
03.05.2019

Bilinnredning med fokus på detaljene

Sortimo lanserer innredningsløsningen SR5.

Dagens håndverkere leter etter totalløsninger for å kunne effektivisere arbeidsdagen, ikke minst når det kommer til varebilen. Derfor kreves det at bilens innredning tilbyr gode organiseringsmuligheter, optimal utnyttelse av plass og skreddersydd design. Dette har Sortimo tenkt på når de nå lanserer sitt nye innredningssystem for maksimal produktivitet, nemlig innredningsløsningen SR5.
I løpet av en arbeidsdag skal håndverkeren kjøre mellom oppdrag uten å måtte tenke på oppbevaring eller usikker last. En optimal bilinnredning skal være praktisk, tilpasningsdyktig og aldri gå på kompromiss med sikkerhet og stabilitet. Derfor lanserer Sortimo, Europas ledende leverandør av innredning til varebilen, et mobilitetssystem som heter SR5 – den femte generasjons bilinnredning som skal gi brukeren maksimal effektivitet i hverdagen.

En stabil ramme for en effektiv arbeidsdag
For håndverkere er ingen dag lik den andre. Derfor krever sikker transport en stabil og robust bilinnredning som man kan stole på. Alt fra enkel oppbevaring og lastesikkerhet, til orden i varebilen er viktig for å holde effektiviteten oppe hele dagen.
   SR5 tilbyr egenskaper som gjør den nye innredningen unik. Blant annet har Sortimo gått fra den klassiske rammen, og utviklet en innredning som maksimerer lasterommet, uten å gå på kompromiss med stabilitet. Ole-Andreas Pettersen, Country Manager i Sortimo Norge forklarer: - Istedenfor den tradisjonelle rammekonstruksjonen har vi utviklet sideprofiler av aluminium, en spesiell og unik oppbygning som er basis for alle delene i SR5-innredningen. For å ta hensyn til bilens form kan hylleplanen skreddersys. I tillegg har vi utviklet de nye SR-BOXXene som kan integreres med uttrekksskinner, både på og under hyllene i bilinnredningen – for optimal utnyttelse av lasterommet.

Skreddersydd innredning
Varebilen er mye mer enn et transportmiddel. Derfor er det viktig å gi ekstra oppmerksomhet til bilinnredningen så den er riktig tilpasset arbeidsdagen.
Takket være mySortimo, Sortimos digitale plattform, kan SR5 konfigureres online for individuelle og bransjetilpasset behov. Sortimos unike samarbeide med verktøyleverandører som eksempelvis Bosch, Förch og Hilti gir mer lagringsplass for enda flere verktøy og arbeidsmaterialer.
   - Gjennom årene har vi lansert mange innredningsløsninger, og med SR5 garanterer vi at hver eneste komponent passer til alt, takket være Sortimos EcoSystem. I tillegg er Sortimos EcoSystem kompatibelt med Sortimo-partnere. For eksempel kan en av de siste Hilti-veskene integreres fullstendig i SR5. Alt dette gir kontinuitet i hele prosessen. Slik kan du skreddersy innredningen etter dine behov, uansett hvilken bransje du er i. SR5 er et system som er gjennomtenkt til hver minste detalj, avslutter Pettersen.

Kilde: Perfekta PR

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1