Tips redaksjonen
20.07.2015

Betal togbilletten din med PayPal

NSB har nå innført PayPal som betalingsløsning for billetter og periodebilletter på hjemmesiden sin, nsb.no. I tillegg til å betale med kort kan reisende nå velge å betale enkelt og raskt med PayPal, uten å måtte skrive inn kortopplysningene sine.

Dermed blir det enda enklere å kjøpe togbilletter. Samtidig er det positivt for internasjonale reisende, som nå kan betale med bankkontoene og betalingskortene sine via PayPal.
   – Dette er enda et godt eksempel på hvordan PayPal kan brukes i stadig flere dagligdagse situasjoner. PayPal-brukere kan allerede betale for parkering og taxiturer med PayPal, og nå også togbilletter. At NSB velger å innføre PayPal som betalingsmetode, viser igjen at flere og flere forventer å ha tilgang til enkelheten og sikkerheten som har gjort PayPal populær innenfor netthandel, mobilhandel og internasjonal handel, sier Mårten Barkman, adm. dir. for PayPal i Skandinavia.

Rekordstor interesse fra første dag
I løpet av det første døgnet betalte flere hundre kunder med PayPal på hjemmesiden til NSB, og det uten at lanseringen ble markedsført på noen måte.   
   – Vi er glade for å kunne tilby våre norske og internasjonale reisende enda en betalingsmåte. Og den ser ut til å ha fått en varm velkomst. Vi vil at det skal være så enkelt som mulig å reise med oss. Integreringen av PayPal gjør at hele bestillingsprosessen blir enklere, sier Truls Nielsen, digitalsjef hos NSB. 
   Integrasjonen ble fullført for ikke lenge siden, og reisende kan nå betale med PayPal på www.nsb.no

[Tilbake]

 Makeweb 4.1