Tips redaksjonen
06.03.2014

Betal parkeringen med bilen

Volvo Cars oppdaterte infotainment- og navigasjonsløsning, Sensus Connect, har en banebrytende Park&Pay-løsning som lar deg finne og betale parkering mens du sitter i bilen. Takket være stort nedslagsfelt og utprøvd teknologi er norske EasyPark valgt som en av leverandørene av betalingsløsning til Volvo Cars system i Europa.

Dersom du allerede eier en Volvo med Sensus Connect, vil du snart kunne søke etter en ledig parkeringsplass på ankomststedet før du er fremme. I tillegg vil du kunne betale for parkeringen via bilen. For første gang vil du altså kunne finne og betale for parkeringen via bilens infotainment- og navigasjonssystem. Du vil i tillegg kunne håndtere parkeringen i form av og for eksempel forlenge den direkte fra telefonen via EasyPark sin app. I tillegg får du informasjon om parkeringen direkte på telefonen, for eksempel om hvor lenge det er igjen før den må forlenges.
­  – Volvo Cars er regnet som banebryter i bilindustrien, noe den nye oppdaterte versjonen av Sensus Connect er et bevis på. Park&Pay er en fremtidsrettet løsning bileiere vil ha stor nytte av. I tillegg til å gjøre parkeringen mer praktisk er dette et viktig skritt mot å oppnå helautomatisk parkering i en fremtid med biler som kjører av seg selv. Vi er stolte over å være en del av utviklingen, sier Christian Sæterhaug, som er daglig leder for EasyPark i Norge. 

Verdens første integrerte parkeringsløsning
Park&Pay er verdens første integrerte løsning for å finne og betale for parkering fra bilen. Applikasjonen er basert på car2infrastructure communication, og setter med dette ny standard når det gjelder en bils kommunikasjon med omgivelsene. 
  – Teknologi skal gjøre livet enklere. Derfor har vi lyttet til våre kunder under utviklingen av Sensus Connect. Det handler ikke om å tilby tusenvis av apper, men om å tilby akkurat det du trenger før engang du visste at du trengte det, sier David Holecel som er Connectivity Brand Manager i Volvo Cars. 

Tilgjengelig fra mai
Med lanseringen av den oppdaterte versjonen av Sensus Connect avduker også bilgiganten en oppdatert infotainment- og navigasjonsløsning. Den oppdaterte versjonen vil være tilgjengelig i Volvo-modeller fra mai i år. Eier du allerede en Volvo-bil med Sensus Connect, vil det være en oppdatering tilgjengelig. 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1