Tips redaksjonen
25.03.2014

Best ytelse for lavenergiboliger

Panasonics serie av høyeffektive luft til vann-varmepumper får et svært spennende tilskudd med den nye 5kW Aquarea Mono Bloc. Løsningen leverer høy ytelse, tar lite plass og installeres enkelt.

Den nye Aquarea 5kW Mono-Bloc luft til vann-varmepumpe er skreddersydd nye boligprosjekter eller der man har begrenset plass til en utvendig enhet. Med denne løsningen behøver man ikke en synlig innedel, og Panasonic’s Mono-Bloc kommer med alle komponentene i en enkelt enhet: varmeveksler, syvtrinns sirkulasjon av varmtvann, sikkerhetsventil, trykkventil og en tre kWs varmekolbe som gir reservevarme når utetemperaturen er svært lav. 
  Nøkkelfunksjoner: Modellen gir besparelser ved at den gir rask oppvarming i lavenergiboliger. Med kompakt design tar enheten liten plass og er dermed ideell for nye boligprosjekter. Nye fjernkontrollfunksjoner gir muligheter for enkelt bytte mellom mange tilpasninger for den beste nytten av pumpen til enhver tid. Via et display kan huseieren overvåke energibruken og få rapporter på valgfrie intervaller. 
  Enheten kan knyttes sammen med mange løsninger innenfor Aquarea-porteføljen som varmtvannstanker eller nye innovative radiatorsystemer.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1