Tips redaksjonen
11.03.2015

Beskyttelsesdeksel for iPad som samtidig hindrer innsyn

Leitz har utviklet et multifunksjonelt beskyttelsesdeksel for iPad Air. I tillegg hindrer dekselet at andre ser innholdet på skjermen mens du bruker den.

Den nylig utviklede Leitz Multi-Case fra Complete-serien er et resultat av ønsket om å forenkle hverdagen til mennesker på farten. Dekselet har utskiftbar frontbeskyttelse og har en støtte som kan rotere, slik at du kan sette fra deg iPaden slik du ønsker. På denne måten vil du kunne ha perfekt skrive- og visningsvinkel på din enhet.
   Takket være egenskapene til hard-shell dekselet, som er både lett og praktisk, gir Multi-caset meget god beskyttelse til din iPad Air overalt hvor du tar med deg din flate venn.
   Du kan selv velge om du skal ha full beskyttelse med hard-shell frontklaff som i tillegg er støtabsorberende, når det er nødvendig, og når du skal se over data som du nødvendigvis ikke vil at sidemannen din skal se kan du bytte over til Privacy-dekselet. Med dette på vil du som sitter rett foran skjermen, kunne se alt like tydelig som ellers, men de som ser det fra siden bare vil se en svart skjerm. Selv med Retinaskjerm vil alle funksjonalitet være til stede, og Leitz Complete Multi-Case er også kompatibel med Apple Smart Cover.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1