Tips redaksjonen
06.03.2014

Bedre styring av varmepumper

Den nye generasjonen smarte styringsløsninger fra Panasonic sikrer at luft til vann-varmepumper yter bedre og håndteres lettere. Innføringen av komplekse systemer gjøres på under tre minutter.

Panasonics nye Heat Pump Manager (HPM) er blant de mest avanserte verktøyene som har vært lansert for luft til vann-varmepumper. HPM samler mange ulike funksjoner for oppvarming slik at man lettere fra et sentralisert punkt kan styre både inneluft og vann i næringsbygg.
  Løsningen kommer i en rekke modeller med og uten innebygde display, er tilgjengelig både i kablede og trådløse versjoner samt med ekstern berøringsskjerm. 600 ulike innstillinger sparer tid og forenkler innføringen av løsningen med avansert programvare som automatisk sikrer den beste innstillingen til enhver tid.
  Nordisk produktsjef, Sofia Törnlöf, er positiv til den nye løsningen: – Avanserte og brukervennlige verktøy for å øke ytelsen og forbedre styringen av våre løsninger er avgjørende for det profesjonelle markedet. Med Heat Pump Manager kan man nå styre alle pumper fra et sentralt hold via vår fjerntilkoblingsløsning fra PC, brett eller telefon. I tillegg får man innsikt i en rekke statistikker fra systemene deriblant alle typer varslingssystemer.

Mer informasjon om den nye løsningen finner du her: www.aircon.panasonic.eu

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1