Tips redaksjonen
27.02.2015

Bedre sikkerhet med TrioBrake

Med riktig arbeidsteknikk, godt verneutstyr og sikkerhetssystemet TrioBrake er du godt rustet når du jobber profesjonelt med motorsag.  For å markere TrioBrakes 15-årsjubileum i år, har Husqvarna sikkerhet som tema.

Sikkerhet er fundamentalt ved bruk av den effektive, men farlige, motorsagen. For å unngå ulykker og også for å kunne utføre en god jobb må man tenke på arbeidsteknikk, godt verneutstyr og bruk av en sag med fungerende sikkerhetsfunksjoner. TrioBrake er et sikkerhetssystem på Husqvarnas motorsager, der kjedebremsen aktiveres på en tredje måte – med høyre hånd – foruten de to vanlige måtene, dvs. med venstre håndledd og treghetsfunksjonen.
   TrioBrake gir ekstra beskyttelse i situasjoner der en vanlig kjedebrems ikke gir tilstrekkelig beskyttelse. For eksempel ved kast når man kvister en stamme, eller hvis man snubler.  
   TrioBrake gir også ekstra vern ved felling hvis man skal gjøre innstikk og holder sagen horisontalt. TrioBrake bidrar også til at man arbeider på en mer ergonomisk, sikker og komfortabel måte. Bøylen på det bakre håndtaket «sier fra» hvis man bøyer og anstrenger ryggen i stedet for å bøye knærne når man kapper.       

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1