Tips redaksjonen
23.03.2020

Batteridrevet, kompakt vannpumpe

Den nye vannpumpen er utviklet spesielt for de utfordringene rørleggere, VVS-fagfolk og vedlikeholdsteknikere daglig møter i boliger og industrianlegg.

Vannpumpen fjerner vann raskere, noe som også gjør at oppdragene kan utføres raskere.
   M18-vannpumpen er selvsugende og er konstruert med et fleksibelt skovlhjul som øyeblikkelig begynner å pumpe vann fra innløp til utløp når pumpen slås på, uten behov for ekstra priming fra brukeren. Med en kapasitet på 1817 liter i timen kan pumpen raskt flytte vann fra et område til et annet. Dette fleksible skovlhjulet bidrar også til å skape en kraftig trykkforskjell som kan genere et høydeløft opptil 5,5 meter. Kombinert med en maks løftehøyde på 23 meter kan den nye vannpumpen enkelt brukes til en rekke forskjellige oppgaver.
   For ekstra bekvemmelighet settes batteriet til M18 vannpumpe inn i et sprutsikkert rom på baksiden av verktøyet, noe som sørger for at batteriet er tørt under bruk. Rommet passer til alle M18-batterier. Gjennom et klart vindu kan brukeren se skovlhjulet, slik at ev. blokkeringer eller andre problemer raskt kan oppdages. To ¾" gjengestørrelser på pumpen passer til alle kjente slangekoblinger.REDLINK-elektronikk beskytter pumpen mot tørrpumping og slår den av når jobben er gjort og pumpen begynner å bli tom for vann. Dette hjelper til med å beskytte motoren, maksimerer levetiden til verktøyet og lar brukerne utføre andre arbeidsoppgaver uten å måtte tenke på om pumpen blir skadet.
   Den nye M18 FUEL vannpumpen er fullt kompatibel med hele M18-serien, som nå består av over 165 verktøy drevet av samme batteritype.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1