Tips redaksjonen
02.01.2018

Batteridrevet kantfres og høvel fra Bosch

Med GKF 12V-8 Professional og GHO 12V-20 Professional tilbyr Bosch for første gang en batteridrevet kantfres og høvel i 12-voltssegmentet.

Begge maskinene har kraftige EC-motorer og drives av sterke li-ion-batterier. Håndverkere kan nå velge mellom syv forskjellige 12-volts batterier – fra 1,5 til 6,0 Ah. Flexible Power System fra Bosch sikrer kompatibilitet med alle eksisterende elektroverktøy og ladere i den samme spenningsklassen og gir dermed håndverkere sikkerhet med hensyn til planlegging og kostnader. 12-voltssystemet omfatter per i dag mer enn 30 maskiner, blant annet en multikutter, stikksag, håndsirkelsag, bajonettsag og forskjellige batteridrevne skrumaskiner.
   Den batteridrevne kantfresen og høvelen er utformet for å gi håndverkere komfort, kontroll og fleksibilitet uansett arbeidsstilling, for eksempel ved innredningsarbeider, montering av kjøkken, vinduer og trapper samt møbelsnekring. Maskinene er velbalanserte, ergonomiske og svært kompakte – som er mulig med 12-voltssystemet og EC-teknologi. EC-motoren er dessuten vedlikeholdsfri.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1