Tips redaksjonen
17.01.2017

Banebrytende avtale om batterilagring


Nissan, Eaton og The Mobility House inngår en 10-årig avtale for å gjøre Amsterdam ArenA mer energiøkonomisk med xStorage batterilagring.

Nissan, Eaton og The Mobility House har undertegnet en banebrytende 10-årig avtale med Amsterdam ArenA (Ajax fotballklubbs hjemmebane og et verdenskjent arrangementssted) for å forsyne det med reservestrøm fra resirkulerte Nissan LEAF-batterier.
   xStorage Buildings-systemet lagrer og distribuerer effektivt energi når det er behov og ser til at lysene aldri slukker på det berømte 55 000-seters stadionet, som har vært arena for tallrike høyt profilerte konserter og sportsarrangementer opp gjennom årene.
   Ved ombygging av batterier som tidligere har vært brukt i elektriske kjøretøyer, kan xStorage Buildings-systemet trekke strøm fra hovednettet, gi bedriftene bedre kontroll, bedre verdi og et mer bærekraftig valg for energiforbruket sitt.
   Systemet, som gjør bruk av 280 Nissan LEAF-batterier, er designet for Amsterdam ArenA og er det største energilagringssystemet drevet av resirkulerte batterier i bruk av en bedrift i Europa. Kapasiteten er på fire megawatt med strøm og fire megawatt med lagring.
   Samtidig som systemet leverer reservestrømtjenester til ArenA, gjør xStorage Buildings det også mulig for Amsterdam ArenA å levere strøm til nabolaget ved behov og beskytte hovednettet. Teknologiselskapet The Mobility House vil drive xStorage Buildings-systemet, som er bygd inn i Amsterdam ArenA. De vil levere forskjellige energitjenester som styrker stabiliteten i det lokale hovednettet, samtidig som det genereres merverdi for Amsterdam ArenA.
   Parallelt med dette har Nissan og Eaton kunngjort at deres energilagringsenhet for boliger, xStorage Home, nå er tilgjengelig for forhåndsbestilling i Storbritannia, Norge, Tyskland og i andre europeiske markeder i kommende måneder.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1