Tips redaksjonen
05.05.2015

Baker Hansens Nyt Norge-entusiast

Baker Hansen i Stortingsgaten selger Speltknekkebrødet og Gardspeltbrødet, som begge er Nyt Norge-merket.

Toril Slåtto Jensen er eldst blant franchisetakerne hos Baker Hansen. Hun har arbeidet for Baker Hansen i 43 år og er en ekte Baker Hansen-fan. Etter mange år i Stortingsgaten i Oslo har Toril knyttet en personlig kontakt med mange av kundene sine og kjenner igjen de fleste ansiktene som kommer inn hver dag. Toril forteller at norsk opprinnelse er noe kundene hennes er opptatt av og flere er glad for at produktene er Nyt Norge-merket.
   Toril er en varm og entusiastisk dame som har vokst opp på Geilo. Selv setter hun stor pris norsk lokalmat. – Jeg trives så godt i Baker Hansen fordi her selger jeg kvalitetsvarer til forbrukerne. Det fører til at vi har mange fornøyde kunder. Selv brenner jeg for å selge norsk brød, fordi norsk mat er noe jeg er opptatt av, sier Jensen.
   –Det spesielle med Speltknekkebrødet og Gardspeltbrødet er at de er laget på speltmel, som er en urgammel hvetesort. Det er lettere å fordøye og sunnere enn vanlig hvetemel. Dessuten passer de veldig bra i nistepakken til barna!
   I gjesteboken som ligger plassert på benken, er det skrevet mange hilsninger fra fornøyde kunder som kommer fra hele Norge. Det er tydelig at Baker Hansen i Stortingsgata har mange faste kunder, som alle er strålende fornøyd med servicen. Det er skrevet mange varme ord om Toril og hvordan hun driver utsalgsstedet.

Kilde: Matmerk

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1