Tips redaksjonen
11.03.2015

Bærbar PC og nettbrett i ett

Toshiba lanserer sin nyeste hybrid-PC – Satellite Click Mini.

Det er en økonomisk 22.6 (8.9”)-maskin med kompakt utforming som gjør det enkelt å ta den med på farten samt veksle mellom fullverdig PC med Windows 8.1 Update og nettbrett med ett klikk.
   Satellite Click Mini er 22,6 cm (8.9”) er 9.8 mm tynn og veier bare 470 gram som nettbrett. Som laptop er den 19,9 mm og veier 999 gram. Med beyond Full HD (1920x1200)-skjerm gir den 254.4 pixels per inch oppløsning. IPS-displayet sørger for fleksibilitet og mulighet til å se skjermen fra alle vinkler samt gjør det enklere for flere å se på skjermen samtidig.
   Satellite Click Mini inkluderer stereohøyttalere fra Dolby Digital Plus.

Laget for å ta deg langt
Når tastaturet er tilkoblet, gir hybrid-PCen opptil 16 timer video playback batteritid. Som nettbrett kan Satellite Click Mini brukes til video playback i 8 timer etter én lading. Det intelligente ladesystemet gjør at nettbrettet alltid lader før tastaturet, slik maksimeres brukstiden når den er utilkoblet.
   Windows 8.1 med Bing er inkludert samt ett års abonnement på Microsoft Office 365 Personal for e-post og dokumenthåndtering. Microsoft 365 Personal-abonnementet kan også utvides til å gjelde en annen PC for å sikre en konsistent Windows-opplevelse på tvers av enheter. 1TB OneDrive online-lagring[ er inkludert, med mulighet for å legge til mer slik at brukerne kan lagre alle data de trenger. I tillegg kan de holde kontakten med venner og familie med 60 Skype World-minutter i måneden inkludert.
   På innsiden gir en Intel Atom-prosessor all den nødvendige ytelse og hastighet.

Tilkoblet hvor som helst, når som helst
Uansett om du vil bruke den som laptop eller nettbrett tilbyr Satellite Click Mini en rekke tilkoblingsalternativer. Som nettbrett gir Micro-HDMI muligheten til å dele innhold på en større skjerm, og en microSD/SDHC/SDXC-åpning tillater deling mellom enheter i tillegg til en Micro-USB 2.0-port. Tastaturet inkluderer en fullstørrelse USB 2.0-port for filoverføring, og en fullstørrelse SD-åpning muliggjør utvidelse av den inkluderte 32 GB eMMC-lagringen. Trådløst display-funksjon sørger for sømløs deling av lyd og bilde til andre enheter uten behov for kabler.

Fang øyeblikket
Med 5 MP autofokus sørger det bakovervendte kameraet for bilder av høy kvalitet og 1080p (30fps)-filmer. Med webkameraet på forsiden kan brukeren se kolleger og venner ansikt til ansikt. Satellite Click Mini inkluderer også TruCapture-appen som fanger informasjon fra papirdokumenter, whiteboardtavler eller projekterte bilder. TruCapture forbedrer også lesbarheten ved fargekorreksjon og redusert refleksjon. Alle printede ord i bilder tatt med TruCapture blir søkbare og lette å overføre til andre applikasjoner ved hjelp av bokstavgjenkjennelsesfunksjonen.
   Toshiba Satellite Click Mini blir tilgjengelig i løpet av første kvartal 2015 i Smart White Pearl og i andre kvartal 2015 i Satin Gold.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1