Tips redaksjonen
31.08.2015

Avtale mellom Golton og Wågene

Goltens Worldwide og Wågene Purifiner Technology har inngått en salgs- og distribusjonsavtale.

Wågene Purifiner Technology er produsent av Purifiner oljerenseutstyr for hydraulikk- og smøreoljesystemer i maritim og landbasert industri. Selskapet har i løpet av de siste 15 årene levert rensere for kontinuerlig vedlikehold av olje til mange av Goltens kunder.
   Goltens ble etablert i New York i 1940. I løpet av 75 år har selskapet oppnådd et rykte for utmerket service og produkter av høy kvalitet. Goltens kjernevirksomhet ligger innenfor maskinering, dieselmotorservice og vedlikehold og miljørehabilitering knyttet til ballastvann og svovelutslipp. Goltens har verksteder og distribusjonssentre 23 steder i 15 land rundt om i verden.
   Etter avtalen vil Golten levere Wågene-produkter til nåværende og fremtidige potensielle kunder fra sine globale distribusjonssentre.
   Wågene Purifiner Technology introduserte sitt utvalg av Purifiner oljerensingsutstyr for 15 år siden. Purifiner-systemene opprettholder kvaliteten på oljen ved hjelp av et effektivt bomullsfilter som holder oljen ren for partikkelforurensning og fordamper bort alt vann, kjølevæske og diesel som kommer inn i oljen. Wågene har levert mer enn 3000 Purifiner-systemer til den globale maritime og landbaserte industrien.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1