Tips redaksjonen
16.01.2020

Avionero utfordrer med unike søkemuligheter

Utfordreren Avionero tar enda et steg mot å bli markedets raskeste søketjeneste.

Du kan nå søke etter fly basert på preferanser om vær, kulturtilbud, familievennlighet og mer. I forbindelse med de utvidede søkemulighetene, er det også på tide for Avionero å gjøre sin første store lansering.
   Se for deg at du vil finne de billigste flybillettene i februar, til et sted med et godt kulturtilbud. Du vil gjerne også ha en temperatur på rundt 25 grader. Med avansert kunstig intelligens gjør ikke bare Avioneros søkemotor dette mulig, men samtidig enkelt for brukeren.
   – Grunnen til at vi tilbyr denne unike måten å finne en flyreise på, er at vi så behovet og fant løsningene, sier gründer og administrerende direktør for Avionero, Lars Kristensson.
   Selskapet har også tatt til seg tilbakemeldinger fra brukerne om utseende og brukervennlighet. Etter to år i beta (“forhåndsversjon”), er Avionero nå klar for en ordentlig lansering.
   Avioneros mål er å tilby markedets beste søkemotor for flyreiser. For å gjøre dette ser de på hvordan kundene faktisk bruker plattformen. Atferden deres legger grunnlaget for hvilke funksjoner de utvikler og lanserer.
   – Den neste utfordringen vi ønsker vil løse, er muligheten til å til å søke etter fly med mindre miljøavtrykk, avslutter, Lars Kristensson.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1