Tips redaksjonen
02.02.2017

Avansert lader med unik batteri- og omformertesting

MXS 5.0 Test & Charge kombinerer en avansert mikroprosessorstyrt batterilader med en batteri- og omformertestfunksjon som gir det ultimate innenfor batteritesting, -lading og -vedlikehold.

MXS 5.0 Test & Charge gir stor ytelse på batterier fra 1,2 Ah opptil 110 Ah. Laderen løser en rekke batteriproblemer, og funksjonene omfatter et patentert automatisk avsulfateringstrinn og et spesielt rekondisjoneringstrinn som vil gjenopplive og gjenopprette utladede og
syrelagdelte batterier. Patentert flyt-/pulsvedlikehold gjør laderen egnet for langsiktig vedlikehold.
   Tre brukervennlige testprogrammer for testing av batterispenning, startstrøm og omformerytelse gir et komplett bilde av tilstanden til ladesystemet for batteri og kjøretøy.
MXS 5.0 Test & Charge oppgis å være enkel og trygg å bruke, beskytter kjøretøyelektronikken, forårsaker ingen gnister og er beskyttet mot feil polaritet og kortslutning.
   CTEK fremhever disse spesielle brukerfordelene med laderen:
Fullstendig batteripleie: Unikt og patentert system for å gjenopprette, lade og vedlikeholde alle blysyrebatterityper for å maksimere ytelse og forlenge levetiden.
Sikker og enkel å bruke: Brukersikkerhet gjennom gnistfri bruk og beskyttelse mot polvending. Sikkerhet for kjøretøyelektronikk gjennom svært ren spenning og strømforsyning uten svingninger. Ikke nødvendig å koble batteriet fra kjøretøyet ved lading.
«Koble til og glem»: Rett og slett plug and play. Velg program og modus, og la laderen gjøre resten.
Unik 8-trinns lading: Det patenterte 8-trinnsprogrammet tester batteritilstanden og gjenoppliver, lader og vedlikeholder for å sikre maksimal batterilevetid og ytelse. Recond gjenoppretter dyputladede og syrelagdelte batterier. Float/Pulse (Flyt-/Puls)-vedlikehold sikrer ideell batteripleie når batteriet ikke brukes.
Tester batteri og omformer: Tre spesielle og enkle testprogrammer for å bestemme tilstand og ytelse for ladesystemet for batteri og kjøretøy.
Forlenger batteriets levetid: CTEK-ladernes unike funksjoner maksimerer ytelse og forlenger batteriets levetid.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1