Tips redaksjonen
27.03.2014

Årets lærling to år på rad

Maria Sandvik Gjerde fra frisørkjeden Nikita Hair tok en historisk seier da hun lørdag 1. februar gikk helt til topps og vant prisen «Årets Lærling» på frisørbransjens svar på Oscar utdelingen i Oslo for andre år på rad.

Da prisen «Årets lærling» ble delt ut, sto jubelen i taket hos de mange frisørene fra Nikita Hair som var til stede på prisutdelingen. 
  Det er forbundet Norske Frisør og Velværebedrifter (NFVB) som hvert år arrangerer storslått og hårfin fest i Oslo, der hele Norges hår- og skjønnhetselite samles. 
  – Jeg er veldig overrasket, det var uventet at jeg skulle vinne i år også, sa en stolt vinner som i sterk konkurranse vant prisen «Årets lærling» for andre år på rad. Prisen gis på bakgrunn av nytenkning, faglig dyktighet og kreativitet. Det er en historisk seier ettersom prisen aldri har vært delt ut til samme lærling to år på rad. At det er knapt ett år siden Maria var ferdig ved Norsk Frisørskole i Trondheim, sier alt om denne jentas kvaliteter. 
  – Det er en veldig god følelse å få anerkjennelse for jobben jeg gjør, sa vinneren. – Det hjelper veldig på å ha så mange flotte kollegaer som heier henne frem. Det er det som er så fantastisk med å jobbe i Nikita, samholdet er utrolig sterk og vi heier på hverandre, sa Maria Sandvik Gjerde. 

Enorme karrieremuligheter
Maria jobber på Nikita Hairs avdeling på Mercur i Trondheim, en by som er i tet i den faglige utviklingen i frisørbransjen. Også Lisbet Hildre fra Nikita Hair i Trondheim var nominert under årets prisutdeling til prisen «Årets frisør». Administrerende direktør i Nikita Hair, Mette Engeli, sa stolt at Maria er et talent av de sjeldne. – Maria er en fantastisk rollemodell som viser at vår spennende bransje byr på uante muligheter for mennesker som vil, sa Engeli.

Jubileumsår
Maria Sandvik Gjerde er kåret til Årets lærling det samme året som Nikita Hair feirer å ha gjort nordmenn finere på håret i tretti år. I 1984 åpnet kjeden sin første salong utenfor Bodø. Den har vokst til å bli Nordens største frisørkjede med over 100 salonger. 
  Frisørkjedens gründer, Inger Ellen Nicolaisen, roser sine dyktige medarbeidere og sier at det har vært en fantastisk utvikling i frisørbransjen de siste tretti årene. – Det har skjedd utrolig mye i bransjen, moter og teknikker endrer seg, og takket være dyktige frisører som Maria blir fremtiden enda mer spennende, sa en stolt Nicolaisen. 

Kilde: mynewsdesk

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1