Tips redaksjonen
06.11.2018

"Årets kjøkkenprodukt 2018/2019"

Fagbladet Elektronikkbransjen hadde i går sin årlige kåring av ”Årets produkt” i 16 kategorier. En fagjury kåret Kenwood Chef XL Sense Special Edition til ”Årets kjøkkenprodukt 2018/2019”.

Dette er femtende år på rad bransjebladet står for kåringen, der også årets julegave utpekes.
 
Selskapet sider dette om produktet: Den nye kjøkkenmaskinen viderefører de spesiellee egenskapene som Kenwood er kjent for, og kombinerer dette sammen med et ultraglossy finish i tre nye lekre og trendy farger. Tilbehøret har alltid vært en av Kenwoods viktigste premisser, og med over 25 unike verktøy med til sammen over 100 funksjoner er det bare fantasien som setter begrensninger. Med ekstra stor bolle på 6,7 liter har du også mulighet til å doble oppskriftene om du ønsker.
   - Dette er ekstra gøy. Den nye kjøkkenmaskinen ble lansert i høst og har i løpet av svært kort tid allerede fått meget god respons i markedet. Kenwood har alltid vært opptatt av nye bruksmuligheter, derfor synes vi det er ekstra gøy at stadig flere får øynene opp for våre kjøkkenmaskiner, sier Martin Vinje, Daglig Leder i The Martin Vinje Company som representerer Kenwood i Norge.
   Med på kjøpet følger det med tre bolleverktøy: K-visp for å lage smakfulle kjeks og kaker, ballongvisp til å piske den tykkeste kremen, og deigkrok for å kna deig til f.eks hjemmelaget pizza, brød eller boller.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1