Tips redaksjonen
06.03.2014

Årets high-end videokamera 2013–14

Digital Movie Magazine har kåret Panasonics AVC-kamera, AG-AC90, til årets high-end videokamera 2013–14, mens Panasonics semi-profesjonelle videokamera, HC-X920, går av med seieren som årets videokamera. Kåringene baserer seg på over 20 000 stemmer fra bransjeprofesjonelle i Nederland, Belgia og Luxembourg.

Panasonic AG-AC90 vinner prisen som årets high-end videokamera på grunn av spesiell kombinasjon av høy bildekvalitet i Full HD med avanserte funksjoner og enkel betjening. Videokameraet møter bransjens krav til design og funksjonalitet ved både opptak i studio og i felten.
  Ergonomi og funksjonalitet tilpasset opptak i felten gjør at Panasonics HC-X920 går av med prisen «Årets videokamera». Kameraet gir mulighet for sanntids overføring av video i Full HD og svært god brukervennlighet til tross for mange funksjoner og avanserte innstillinger. 
  Digital Movie Magazine deler hvert år ut priser innenfor profesjonelt utstyr i 30 kategorier. Magasinet utkommer ti ganger årlig og er rettet mot profesjonelle innenfor film-, TV- og AV-produksjon i Benelux-landene.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1