Tips redaksjonen
09.02.2018

Årets Volkswagen-forhandler 2017

Hamax Auto ble Årets Volkswagen-forhandler 2017.

Det er den høyeste utmerkelsen en Volkswagen-forhandler kan få. ‒ Vi gratulerer Hamax Auto med utnevnelsen, sier Harald Edvardsen-Eibak, direktør for Volkswagen.
  Edvardsen-Eibak sier videre at dette er en bedrift med svært fornøyde medarbeidere og kunder, samt meget sterke økonomiske resultater.
   ‒ Målet vårt er at våre kunder skal trives hos oss og være svært fornøyd med den service vi yter, enten de besøker verkstedet, deleavdelingen eller salgsavdelingen. Vi er veldig glade og takknemlige for å motta utmerkelsen Årets Volkswagen-forhandler, sier daglig leder Erik Trygve Heiberg.
   Hamax Auto har hatt meget gode resultater over lang tid. Forhandleren har vært svært offensiv på salg og overgikk alle målsetninger for 2017. Hamax Auto AS har høy kundetilfredshet både for salg av nye og brukte biler og høy kundetilfredshet for servicemarkedet. Forhandleren har en soleklar førsteplass i sitt distrikt med en lokal markedsandel på 17,2 % i 2017. Bedriften har også meget sterke resultater på servicemarkedet over tid.
 

Se også www.hamax-auto.no

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1